O nama

Akvarel – više od posuđa

Naša tvrtka je osnovana 1990. godine. Specijalizirani smo za darovne dućane, a roba koju prodajemo je uglavnom posuđe (rostfrei, porculan, staklo, kristal, aluminij)… Roba je srednje i više kvalitete.

Zastupnici smo 3 talijanske tvornice rostfreia , jedne tvornice aluminijskog posuđa, čeških tvornica porculana i stakla Thun  i Bohemia Crystalex .

Rostfrei je uglavnom visoko kvalitetni čelik 18/10  (90% artikala), lonce imamo sa dvostrukim i trostrukim dnom, a isto tako poklopce i tacne imamo jeftinije i skuplje. To je program tvornice Montini.

Tvornica Giorinox proizvodi robu više srednje klase. Tu su razni ovali, tacne, rižotijere, bešteci za jelo, kolače, ribu, doze…

Tvornica Morinox je visoko kvalitetna tvornica sličnog asortimana, sa izuzetno kvalitetom robe koja je nešto skuplja od Giorinoxa, ali i kvalitetnija. Thun je češka tvornica porculana, stara 125 godina. Porculan je visoko kvalitetan uz odličan omjer cijene i kvalitete. Bohemia Crystalex je češka tvornica stakla – čaša svih vrsta, bokala, dekantera, raznih setova za piće, vaza, zdjela… Kristal je iz domaće proizvodnje iz Samobora .

Već 22 godine imamo prodavaonicu AKVAREL u centru Splita, a od  2016. i u prizemlju Shopping centra Mall of Split pod istim nazivom.

Naša maloprodaja  poznata je kao ugledna prodavaonica, sa izuzetnom uslugom i pakiranjem.